Sumbangan baru RM457 / RM35 000

kizmyself.blogspot.com – Mawar Nur Farisya Farid Alsuwad, 2 tahun yang menghidap penyakit lumpuh otak, jantung berlubang dan injap jantung sempit memerlukan sumbangan sebanyak RM35,000 untuk kos pembedahan.Mawar memerlukan RM35,000 bagi membiayai kos pembedahan di Pusat Perubatan Gleneagles Intan, Ampang.
Bapanya, Farid Alsuwad Mohamed Maki berkata, beliau bimbang kerana sehingga kini, setelah empat hari berita mengenai anaknya disiarkan, bantuan diterima belum mencukupi dan masih banyak diperlukan.
“Saya berasa susah hati kerana setakat ini, jumlah terkumpul dalam tabung bantuan Mawar hanya RM457 sahaja. Walaupun begitu, masih ramai yang menelefon untuk bertanya khabar dan memberi nasihat”.Antara kata-kata yang dipetik dari laman Sinar Harian.
Jadi kepada yang hendak menyumbang boleh terus kepada akaun Bank Islam nombor akaun 12-216-02-002450-1.Semoga ada juga badan atau syarikat korporat yang boleh membantu sebagai salah satu khidmat sosial mereka agar pembedahan ini boleh dilakukan dengan segera.
klik untuk mengetahui pelan Takaful Puteri Plus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s